Folk som alltid vet bäst!

151215

Ursäkta ordvalet, men jag är så jävla irriterad på folk som ALLTID ska veta bäst! Som hela tiden säger att man klarar av det & det, & inte klarar av ditt & datt, trots att dem egentligen inte har en jävla aning om det! Varför trycka ner folk? Varför inte istället försöka stötta? Nej, stötta verkar inte finnas på världskartan, så då sparkar vi istället undan benen på folk & passar sen på att sparka lite till på dem när dem ändå ligger ner. Så jävla fult.

Jag är så trött på sån skit, jag är trött på att höra att ALLA ANDRA vet vad jag klarar resp. inte klarar av!! Min åsikt om det hela är tydligen inte relevant. Men borde det inte vara tvärtom? Borde det inte vara JAG som vet vad jag klarar & inte klarar av? Visst, ibland kan man ta sig vatten över huvudet, men inte jämt & ständigt.

Jag vet att en del ifrågasätter för att dem bryr sig, men snälla, tror ni på fullaste allvar att jag ens skulle tänka tanken om jag inte trodde att jag skulle klara av det? Ja, det är helt nytt för mig, men det är det för ALLA nån gång! Jag är inte född igår, jag fattar vilket ansvar det innebär. Så snälla, sluta ifrågasätta mig hela jävla tiden, för jag är så förbannat trött på det!

Bör väl tillägga att det även finns folk som faktiskt stöttar mig just nu & ni är guld värda! <3 Ni hjälper mig upp på benen igen efter att nån idiot har sparkat undan dem. Det här kommer att bli så jävla bra, vänta bara & se alla ni som tvivlar, jag ska bevisa att ni har fel. Och till alla er som finns där för mig, tack, tillsammans kan vi klara allt. 🙂

3 thoughts on “Folk som alltid vet bäst!

 1. Kram!
  Ingen vet utom en själv. Råda kan man göra ”utifrån” men just bara råda då.
  Väldigt mycket mer än även man själv tror klarar man! Och gör man inte det så är det väldigt sällan någon total katastrof. Jobbigt kan det vara men man har då också lärt sig o kan antingen göra om o göra bättre eller inse att ”Nej, det var inte för mig.”
  Utan att ha en susning om vad det gäller säger jag bara LYCKA TILL!

  • Eller hur, hur kan personer som knappt känner mig ”veta” vad jag klarar av & inte? Borde inte jag veta det bättre? Så trött på alla som tror sig veta allt!
   Och tack! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *