Äntligen, som jag har väntat!!

Ja, ÄNTLIGEN löper lilla Rally, vilket innebär att det är dags för parning snart! 😀 Och sen förhoppningsvis ett gäng valpar! 😀 Åh, vad spännande det här ska bli, jag är både glad & supernervös. Först var jag osäker på om det verkligen var ett löp, men numera, efter att ha haft tikskydd på henne ett par timmar så är jag helt säker. 😀

20151201_172000

Exakt hur det löser sig med hanen är inte helt klart än. Han skulle nämligen behöva klona sig en dag för han är dubbelbokad. 😉 Men det löser sig på nåt sätt, bara jag får tag i Ida. Tanken från början var att jag skulle hämta honom & så skulle han bo här hemma hos mig i typ 2 veckor, men vi får se hur det blir nu. Men det är iaf helt klart att jag ska använda Benji (Little Pimilly’s Balder) igen, & hoppas på att dem får till någon hängning den här gången, gärna flera stycken.

Hur går det annars då? Jo, Rally & Clara har varit här hela dagen då Carina håller på att flytta. Hon borde komma & hämta tjejerna inom en timme, men jag har inte bråttom. Vi har även varit hemma hos morsan & ätit & sådär idag, så helt instängda har vi inte varit. 😉

Kan inte tänka på nåt annat än löp, parning & valpar just nu, haha, men det är ju inte så konstigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *