Grottor & lagun

Sorry för att det inte blev något inlägg igår, men jag var så låg att jag helt enkelt inte hade någon motivation. 🙁 Idag är det lite bättre, inte mycket, men lite grann.

Den här dagen har vi spenderat bland grottorna & lagunen i Filipstad, tillsammans med Hundliv.

20150913_140446 20150913_153337

Jag & Malin <3

Jag & Malin, en av mina allra bästa vänner. <3

Rally fick inte vara med på turen, eftersom hon är skadad, så hon har varit hemma hos sin bästis Clara under tiden. 🙂 Så det är inge synd om henne. Nu ligger båda & sover djupt, helt slut & jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig sliten jag också.

Annars så är det väldigt mycket tankar som rör sig i mitt huvud & jag vet inte vad som bäst att göra. Vem ska jag prioritera? Mig själv eller dem jag älskar mest av allt? Ska jag verkligen börja om från början – igen?! Eller går det här att fixa? Jag har inte gett upp hoppet än, men ni ska veta hur slitsamt det är att tänka på det här dygnet runt. 🙁 Och jag kommer inte att kunna bestämma mig än på några veckor, vilket gör att jag  kommer att driva mig själv till vansinne till slut.

Nej, dags att försöka skjuta bort dem tankarna, jag kan ändå inte lösa det nu, så varför lägga upp det här & nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *