Ett bra dygn

Natten hemma gick bra, jag & Rally myste massor tillsammans. <3

På morgonen idag så fixade jag med färskfodret & hade troget sällskap av Rally. 😉 Det blev några matlådor var till tjejerna. Och det känns underbart att äntligen ha det klart!

150626

Efter det & frukost så gick vi en långis med Carina & Clara. Solen lyste & det var underbart att bara vara. 🙂 Vi njöt nog allihop.

1506261

Sen blev det en dusch innan det var dags för mig att åka tillbaka till sjukhuset. Jag kommer att stanna här över natten & sen försöka få en nattpermiss lördag-söndag. Och om den går bra, så 2 nattpermissar i rad, från söndag-tisdag. Jag vill inte stressa framåt för fort, även om jag verkligen vill kunna vara hemma. Utan det får ta lite tid helt enkelt.

Under tiden jag var hemma så hittade jag en bil på Blocket.se som jag har reserverat! 😀 Så på måndag (om lånet går igenom) hämtar jag den, gissa om jag ser fram emot det?! På kvällen på måndag är det ju agilitytävling här i Karlstad & då ska jag & Rally vara med! Oavsett om vi hinner träna nåt innan eller inte. 😛 Haha

One thought on “Ett bra dygn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *