Softar med Rally

Idag fick jag ÄNTLIGEN träffa, krama & pussa på Rally! <3 Jösses vad jag har saknat lilla-fröken-fin-i-kanten. Helt sjukt.

150625

Vi softar mest här hemma. Jag är en aning påverkad av lugnande, så vi ska bara vila idag, något som Rally inte har något alls emot. 🙂 Lite nytta har jag ändå gjort idag, tog tandsten på Rally samt klippte klorna på henne, så nu är hon som ny igen! 😛 Haha, nödvändiga saker, sånt som måste göras ibland. Skönt att det är klart nu.

Imorrn på dagen blir det långis med Carina & Clara, sen är det dags för mig att åka tillbaka till sjukhuset & ”min” avdelning. Förhoppningsvis går allt bra nu så att jag kan ta långpermiss under helgen & sen skrivas ut i början av nästa vecka. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter mina vanliga rutiner, men JUST NU klarar jag inte av dem & det har jag accepterat.

Funderar helt seriöst på att ta mina kvällsmediciner redan nu & lägga mig & sova om nån timme. Så jävla slut är jag! Så ja, så får det bli, vi tar nya tag imorrn igen.

One thought on “Softar med Rally

  1. Finaste Rally.. Hundar är så himla fina, men jag är ju svag för lundisar efter att jag träffade Silje.
    Men, tar du tandsten själv på Rally?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *