Stjärnterapi & dräktighetsfunderingar

Förutom den ”vanliga” terapin så har jag även fått ”Stjärnterapi” idag! 😀 Och vem utför den om inte Stjärnan själv? <3 Fasen vad jag älskar den ponnyn, han är bara bäst, min älskade svamp!

150518

Jag, Malin & hundarna gick både till & från stallet. Det är en mysig promenadväg, tyvärr lite för många backar för att man ska gå där oftare. 😛 Haha. Men det finns en lekpark längs vägen som man kan aktivera hundarna lite i. Idag fick dem sitta på verandan till det lilla huset. (Och Algot fick även testa en av gungorna.)

1505181

Nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat mat för en vecka framåt, så det känns skönt att ha gjort det. Tänkte ju först göra det imorrn (när jag har fått pengar), men förde istället över lite pengar från ett annat konto & fixade handlingen idag.

Annars då? Jo, Rally ser ut att ha breddat sig lite, det säger dem flesta, men vi alla måste nog inbilla oss eftersom fröken INTE har ökat i vikt, utan istället gått ner lite grann! :O Känns helt galet, kan det vara för att hon äter så dåligt numera? Senaste imorse vägrade hon att äta nånting, men kvällsmaten nu gick ner iaf. Är det vanligt att ”kanske” dräktiga tikar går ner i vikt? Eller är hon bara skendräktig?

Fasen, det spelar nog ingen roll om hur mycket jag än spekulerar fram & tillbaka, svaret får jag om en vecka! Men jag är ju så otålig, jag vill veta NU! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *