Finns det nånting där inne?

150517

Ja, finns det några små pluttar där inne som slutar som valpar? Det är det ingen som vet än så länge, så det är bara att spekulera fritt. 😉 Jag läser mycket på nätet om olika tecken osv, & här är en text från SKKs hemsida:

1505171

Det inringade stämmer på Rally, hon är fortfarande lite svullen & Farro var väldigt intresserad av henne idag, vilket han inte brukar vara på det sättet. Plus att hennes puppar är lite större än vanligt. Så självklart hoppas jag, oerhört mycket, för det vore så kul om allt gick vägen. Om 1 vecka & 1 dag (med andra ord nästa måndag) så är det dags för ultraljud & då får jag veta säkert om hon är dräktig eller inte. Hur ska jag kunna vänta så länge? 😛 Haha. Jag är ju en av dem otåligaste människorna som finns, så varför håller jag ens på med det här? 😛 Haha, nejdå, det här känns rätt, men visst vill jag veta NU!

I övrigt idag så har jag städat klädkammaren samt ”bäddat rent” i soffan med nya fräscha filtar. Sen har morsan varit här några timmar med Farro. Vi har gått en liten promenad, satt upp en tavla samt pratat massor.

Resten av kvällen blir lugn, det gäller att ladda inför en hel vecka med bland annat Bira, vallning, DBT & promenader. Förhoppningsvis går veckan snabbt så att det blir nästa måndag snart. 😉

2 thoughts on “Finns det nånting där inne?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *