Förändringar kan vara bra

Sen är det klart att dem även kan vara dåliga, men just den här förändringen känns skitbra! 😀

????

????

Och självklart är det min egna lilla frisör Loppis som har klippt & blonderat mig, precis som hon brukar göra. Den här gången fick vi bort allt det blåa, vilket känns hur skönt som helst! 🙂 Många gissade ju på att jag skulle färga håret idag, & ja, det gjorde jag ju, men förändringen blev som ni ser en lugg.

Jag & mina tjejer gick till Herrhagen där Nikke & Loppis bor. Vi gick i ett raskt tempo & det tog 1 timme. Både jag & hundarna var andfådda när vi kom fram, men det kändes bra, för då visste jag att jag hade ansträngt mig.

Imorrn väntar terapi på förmiddagen & sen en långis med Carina & alla hundarna. Jag är sugen på att dra till Sörmon, för där trivs jag allra bäst & även hundarna älskar det. Men vi får se hur det blir, det beror ju även på vädret.

4 thoughts on “Förändringar kan vara bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *