Får jag lov att presentera…

…Rally’s fästman Benji, eller Little Pimilly’s Balder som han egentligen heter.

????????????????????????????????????

Benji är en pigg, alert & glad hund. Jag har träffat honom nu i några dagar & har verkligen gillat det jag har sett. Han är lagom stor & har bra tår, till skillnad från Rally som har en aning sämre tår.
Benji har en kull med 2 valpar sedan tidigare, & en av dem valparna är ingen mindre än Eyvind! 😀 Så även om Benji inte är undersökt så har han ju faktiskt en avkomma som är helt fri på HD, ED, patella & ögon, vilket såklart väger upp en del.

För er som inte har hängt med dem senaste dagarna så kan jag berätta att jag var tvungen att byta hane då Eyvind inte ville para Rally, trots att hon var redo & ställde upp sig. Benji å andra sidan hoppade på direkt. 😉 Men det kan ha att göra med erfarenhet, ålder & vilka känslor hundarna får för varandra. En del vill ju bara vara kompisar, precis som det kan vara för oss människor. Men det finns ju ingenting som hindrar mig från att försöka använda Eyvind om några år! 😉

Tyvärr fick dem inte till ännu en parning idag, Benji vad inte lika intresserad så förmodligen är det ”för sent” för parning nu. Men MINST 1 parning har dem fått till, kanske så många som 3 stycken. Dock ingen med hängning, men det kan ju resultera i valpar ändå! 🙂 Så håll tummarna för att det blir små puppisar nu, om en månad får jag veta, när det är dags för ultraljud.

(Valpsidan här på hemsidan är nu uppdaterad.)

2 thoughts on “Får jag lov att presentera…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *