Yes, nu jäklar! :D

Yes!! 😀 Idag fick hundarna till en parning! Dock utan hängning, men vi har ett par chanser till på oss innan jag & Rally sätter oss på tåget & åker hem igen.

Jag har inte hunnit tagit några kort på hanen ännu, men det ska jag göra om en stund eller senast imorrn. Så i morgondagens inlägg kommer namn, info & bilder på honom. Jag är mycket nöjd med min reserv kan jag säga, han är en helt underbar hund! (Men det var Eyvind också.)

Så snart är nog jag & Rally hemma i Karlstad igen & kan återgå till vårt vanliga liv, dock utan tävlingar & stora hundträffar. Med andra ord kommer jag att stryka oss från dem tävlingarna som vi redan är anmälda till, så kalendern här på hemsidan kommer att göras om ganska mycket. Men det får bli först när vi har kommit hem. 🙂

2 thoughts on “Yes, nu jäklar! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *