Snart startar resan!

Dagens test på Rally visade att hon fortfarande inte är helt redo, men hon borde vara det söndag & måndag sa veterinären. Och efter att ha pratat med flera olika personer så har vi bestämt att vi åker hem till Eyvind på lördag. Det ska bli så galet spännande så jag vet inte vart jag ska ta vägen! 😛 Ni anar inte hur gärna jag vill att allt ska flyta på & gå bra.

150423

Nu på kvällen så har vi varit ute & motionerat lite, tjejerna har fått springa & jag har åkt inlines. Till sällskap hade vi bästa Malin med Algot & Lotta. Det är så himla kul när vi åker tillsammans. 🙂

Imorrn kommer min favorit-Ida hit! 😀 Och vi ska mysa till det med tacos på kvällen, jösses vad gott det ska bli. Jag är övertygad om att vi kommer att ha roligt tillsammans, & vår resa kommer garanterat att bli ett minne för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *