Äckliga ormar!!

Under dagens långis i skogen så såg jag en huggorm! Äckliga djur, försvinn! Jag skrek & hoppade högt (precis som vanligt), vilket fick även Carina att skrika högt, trots att hon inte såg ormen. Det är inte första gången jag får nån annan att skrika högt bara för att jag själv gör det, haha. Eller vad säger du Evelina? Men bortsett från ormen så var det en härlig tur i värmen, så jag gick i bara linne, eller ja, byxor & sånt också, men ingen långärmad, för det var för varmt för det.

150420

Nu har vi precis kommit hem från Carina där vi har sett på film. Båda tjejerna har redan däckat & jag önskar att jag kunde göra detsamma, men jag känner mig inte så trött än. Så jag lär väl få fördröja tiden ett tag till.

Jo, just det, Rally gjorde ju progesterontestet idag & det visade att hon hade en bit kvar. Så hon ska göra om testet på onsdag eller torsdag, & då är hon förhoppningsvis uppe i rätt värde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *