Agility + hjälp mig välja bild

Även denna dag är det halv storm ute, men ett agilitypass blev det ändå! 🙂 Här kommer några bilder på alla hundarna som var med. Och ja, Bira fick köra lite hon också, men jag har bara kampbild plus ”försöker-få-loss-leksaken-ur-munnen”bild på henne här. Fler bilder kommer på hemsidan vid nåt bra tillfälle. 😉

150413 1504131 1504132 1504133 1504134

Sen körde vi en liten specialfotografering med Rally eftersom jag har skrivit en artikel till Lundehundstidningen & ville ha någon bild dit. Vilken av följande bilder gillar ni mest?

1504135 1504136 1504137

I övrigt är det lugnt här hemma, jag är väldigt trött efter en natt där NÅGON (läs Rally) har hållit mig vaken väldigt mycket! Denna någon har haft problem ska ni veta, hon visste inte hur hon skulle ligga för att ligga så bekvämt som möjligt. Och så var hon ju tvungen att tvätta sig hur mycket som helst, plus att hon satt & stirrade på mig för att jag skulle fatta att hon behövde gå ut. Så en lugn natt har det verkligen inte varit! 😛 Men det är ju för en ”god” sak, löpet på väldigt nära. 😀 Hon är mer svullen nu, plus att Bira hjälper mig säkert lite eftersom hon löper nu. 😉 Kom igen Rally, alla väntar på ditt löp, sätt igång NU!

12 thoughts on “Agility + hjälp mig välja bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *