Fröken Fin i kanten & Bajamaja

Ja, det är för tillfället tjejernas smeknamn. Och ”tyvärr” så stämmer dem verkligen in!

150326

Ute är vädret hemskt. Ibland snöar det, ibland regnar det, ibland kommer det hagel, & ibland allt på samma gång. Detta gör att Fröken Fin i kanten helst inte bajsar utomhus, utan föredrar att göra det i duschen vid något lämpligt tillfälle (när jag inte har stenkoll på henne). Inte helt okej! Men det skiter Fröken Fin i kanten i, för hon tänker då inte sitta ute i detta skitväder (haha) & göra såna saker. 😛

Den andra då, Bajamaja, jösses. Under natten har vi varit ute 1 gång/timme – hela natten! Hon är extremt lös i magen (igen) så det är bara snabbt ut när hon väcker mig, annars kommer det inomhus. Väl ute så bara rinner det ur henne & eftersom hon har såna härliga byxor på bakbenen så fastnar det såklart massor av bajs i dem! Vilket alltså innebär att hon åker raka vägen in i duschen VARJE gång vi har varit ute. Ska man se nåt positivt i detta så är hon numera otroligt snäll att duscha. 😉 Vi har gått från att knyta fast kopplet i rören till att hon står helt lös, duktig tjej.

Jag skulle ha varit på gruppen idag på psyk, men eftersom Bajamaja är såpass dålig så måste hon ut OFTA & därför vågar jag helt enkelt inte lämna henne ensam typ 2,5 timmar. Dessutom ska hon äta typ hela tiden för att se om magen tänker samarbeta eller inte, just nu säger den inte. 🙁 Min psykolog (som är en av ledarna i gruppen) förstod mycket väl mitt problem, vilket gjorde att det kändes bättre för mig. Ledarna är ju annars VÄLDIGT HÅRDA med att man MÅSTE komma VARJE GÅNG, men idag var det liksom inget snack om saken, vilket som sagt var oerhört skönt.

Under dagen har vi varit på en stadspromenad med Hundliv (i värsta vädret!) samt sovit mycket i sängen. Vi alla är rätt så slitna efter natten som var, så förhoppningsvis lugnar sig Bajamaja’s mage så att vi får sova inatt. Men det är inget jag räknar med, därför tyckte jag att det var helt okej att vi sov ett par timmar under dagen (något jag annars försöker undvika).

Och ja, Bajamaja får specialmat samt FortiFlora. Så hoppas verkligen att magen lugnar ner sig snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *