Livskvalité & frågor till er

Idag blev det en långis i skogen tillsammans med Malin, Bea & alla hundarna. Vi var ute lite mer än 2 timmar & under den tiden så har vi inte bara gått, utan även vilat lite, kört godissök, gömt oss, tränat hundarnas balans m.m. Så nu är alla helt slut. 🙂 En sån här långis är verkligen livskvalité!!

150317 1503171 1503172 1503173 1503174 1503175 1503176

Imorrn blir det agilityträning igen & då ska vi köra en klass 1-bana är tanken. Rally kommer (såklart) att få träna på mediumhöjd på samtliga hinder, så att hon vänjer sig vid höjden. Slalom, gungan & långhoppet ska också tränas! Om det är okej väder så tar jag med mig kameran & ber någon att filma så att ni får se hur det ser ut. 😉 Har nämligen fått önskemål om fler filmer i bloggen, så jag ska försöka komma ihåg kameran imorrn!

När vi ändå är inne på detta med önskemål, vad saknar ni i bloggen, eller bara vill se mer av? Och om ni är fler som vill ha fler filmer så skriv gärna vad för sorts filmer. 😉 Jag ska försöka uppfylla era önskemål så gott jag kan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *