Freestylehunden Rally (med film!)

Min lilla, lilla Rally, shit, vad hon har varit duktig! <3

150315

Första klassen gick bäst, hon var astaggad & fick glädjefnatt på planen, haha. Jag bara ”vad fan hände?”. 😛 Hon har aldrig gjort så i nån annan träning än agilityn tidigare, så det var nåt nytt. Men hon kom tillbaka väldigt snabbt igen & fortsatte köra programmet. Det hela räckte till en uppflyttning & därmed hennes första titel – FD1!!! 😀

På eftermiddagen var det dags för nästa klass & då ville jag flytta upp henne till klass 2 (för varför starta ännu en gång i 1:an när vi inte har nåt mer att hämta där?), men det fick jag tyvärr inte göra för att det skulle bli för mycket extra arbete för tävlingsledaren. Så vi körde helt enkelt en klass 1-start till, men tanken ”vi har inget att vinna eller förlora, så det är bara att köra”. Hon var trött då, det märktes, men kämpade ändå på bra. Poängen räckte inte riktigt till uppflyttning, men vad spelar det för roll? Vi fick ändå det bästa priset! 😉

Så inte nog med att hon fick uppflyttning & sin första titel, utan hon vann också 2 presentkort på gratis starter (passar mer än perfekt för mig som inte har så gott om pengar!!) samt att hon vann ett extra pris. Hon vann det för att domarna tycker att hon har gjort en så stor utveckling på kort tid, & jag kan bara hålla med. Så vi fick ett presentkort värt 100:- på hundmat från MUSH. För er som inte känner till det företaget så gör dem färskfoder, & sånt är jättebra att blanda i maten efter extra hård träning.

Behöver jag ens skriva att jag är supernöjd med min lilla räv?! Med tanke på hur vi har haft det så kunde det nog inte ha gått så mycket bättre. 🙂 Nästa freestyletävling blir den 23 Maj i Kungsör & då ska vi starta klass 2!! 😀

4 thoughts on “Freestylehunden Rally (med film!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *