En perfekt långis i skogen (med bilder)

En helt perfekt skogspromenad tog jag & Malin idag med hundarna, det enda som fanns att anmärka på var valet av kläder, lite mindre (& tunnare) kläder hade varit att föredra. 😉 Men annars var det så perfekt det bara kunde bli! Bjuder på några kort som visar vad vi hade för oss i skogen, fler kort kommer i galleriet när jag har tid & ork att fixa det.

150306 1503061 1503062 1503063 1503064 1503065

Efter promenaden så blev det en dusch, sen åkte jag & tjejerna hem till morsan. Där åt vi mat & sen tog vi en snabbtur till djuraffären efter alla mina godishjärtan var slut. Dem hade precis fått hem den stora hinken som jag hade beställt, exakt 1,8 kg!! Så nu hoppas jag att den ska räcka ett tag!

1503066

Just det ja, på vägen till långisen i skogen så åkte jag till Forshaga där jag hämtade en kampleksak från Hundbolaget.se som jag hade beställt. Snacka om snabb affär, jag beställde den igår kväll & kunde hämta den redan idag, hur bra som helst! 😀 Imorrn startar vi dagen med agilityträning på klubben tillsammans med ett par kompisar, då ska jag testa den nya leksaken & se om lilla fröken räv kan tänka sig att kampa. 😉 Hon är väldigt svårmotiverad till kamp, men den här leksaken sägs falla nästan alla hundar i smaken, så vi får väl se. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *