Superresultat & långis

Vi startade dagen med ett besök på Solstaden där Rally vaccinerades & ögonlystes. Och här ser ni svaret:

150305

U.a. med andra ord! 😀 Så jäkla skönt, nu är det bara Eyvind som ska ögonlysas (4/4) innan allt är klart inför parningen. Det ska bli oerhört spännande & jag känner att jag har stöd runt omkring mig från bra folk, så jag känner mig trygg trots att det blir nånting helt nytt för mig.

Nu på kvällen har vi varit ute & gått en långis med Nathalie & Bamse. Jag älskar att umgås med henne för vi har ALLTID massor att prata om. 🙂 Så tävlingarna framöver kommer att bli kanonroliga! 😀

1503051

Nu njuter tjejerna av en varsin nötnacke & det är dags för mig att också ta mig nånting att äta. Imorrn väntar en ny dag, förhoppningsvis kan vi hitta på något riktigt skoj då!

8 thoughts on “Superresultat & långis

  1. Grattis till resultatet på ögonlysningen. Spännande med parning, valpar m.m. 🙂 Vilka söta öron Rally fick på bilden. Varför har Dee-Dee halti på sig?

  2. Grattis till bra resultat på ögonlysning. Tänkte på en sak, har du planer på att gå skk’s uppfödarutbildning? Den ska vara bra har jag hört:)

      • Vad bra:) spännande med er kombination hade också tagit denna hane om jag haft lundehund. Äntligen någon som väljer efter hjärta och inte efter utställnings merit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *