Snacka om intensiv dag!

Herregud vilken intensiv dag! Det hela började redan inatt vid 04:15 när Rally sa att hon behövde ut, så det var bara att bita ihop & gå ut med tjejerna. Sen sov vi vidare till 08:20 då Rally tyckte att det var frukostdags, så åter igen, det var bara att se glad ut & gå upp. Sen sov vi ännu lite mer, innan Rally vaknade vid 10:00 & efter det gick det inte att sova nåt mer. Behöver jag säga att Rally inte var så poppis första halvan av dagen? 😛

Efter att ha ätit frukost & vaknat till så tog jag tag i städningen. Plockade undan alla leksaker, dammsög hela lägenheten, gick ut med hälften av soporna & diskade större delen av disken.

Sen drog vi iväg på hundträff på Sörmon. Tjejerna skötte sig bra, så det var skönt. 🙂

Direkt vi kom hem så skurade jag lägenheten, diskade resten av disken, gick ut med dem sista soporna, hämtade ett par mattor från förrådet samt duschade. Nu känner jag mig helt slut, men det är okej att vara sliten efter en sån här dag. Jag har fått massor av saker gjorda PLUS att hundarna är nöjda, kan det bli bättre?

150215

Imorrn blir det antingen en långis eller lite miljöträning i en lekpark. Vi får se lite beroende på vädret & vad andra personer vill. 🙂 Jag hoppas på fint väder & massa energi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *