6 månader & full i fan

Ja, så kan man beskriva snuskvalpen, haha. 😛 Idag fyller hon alltså 6 månader, min förvuxna bebis. <3

6mander

På dagens promenad så hittade hon MASSOR av saker att rulla sig i, & hörseln är fortfarande inte på rätt plats i öronen. Bland annat så rullade hon sig bajs så hon luktade lång väg! Med andra ord var det bara för den ”lilla” valpen att gå raka vägen in i duschen direkt vi kom hem. Tänk, fortsätter hon i det här tempot så kommer hon snart inte att bry sig om duschen, & jag skulle inte bli förvånad om det börjar växa simhud mellan tårna, haha.

Under den tiden jag har haft henne så har hon hunnit med en hel del. Några besök hos veterinären, några simturer i poolen, försök till mordbrand, en hel del träningar & så många tusen språng på promenaderna! 🙂 Själv tror jag att hon är mest nöjd med promenaderna, speciellt dem i skogarna tillsammans med Rally & Clara, då tror jag att hon är som lyckligast. Hon har även gett intrycket av att ha bäver i släkten…För såhär ser hallbyrån numera ut:

150212

Och ”handtagen” som ska se ut såhär:

1502121

Ser numera ut såhär:

1502122

Detta är något hon har börjat med alldeles nyligen, hoppas att det är en övergående fas, för jag vill inte ha massa saker söndertuggade! ”Okej” om hon hade gjort så när hon bytte tänderna, men nejdå, ingenting sånt då, utan det har kommit nu.

Igår lovade jag ju er en bild från promenaden på Sörmon, så här kommer en gruppbild på samtliga hundar som var med, fotograf är Malin Söderberg.

1502123

4 thoughts on “6 månader & full i fan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *