Finbesök idag

Idag har vi inte gjort så mycket roliga saker, utan såna där tråkiga men nyttiga som man måste genomföra ibland. Jag har haft terapi & läkarsamtal & under tiden så fick mina tjejer vara hos Carina & Clara, så dem slapp vara ensamma. Och nu på kvällen så ska Carina iväg på möten så då får självklart Clara vara här. 🙂

150114

Dessa 3 hundar är som gjorda för varandra, speciellt Rally & Clara, ingenting kan skilja dem åt. Man blir glad av att se dem tillsammans, 3 stycken små lyckopiller.

Imorrn på morgonen så väntar ett VIKTIGT besked, sen beroende på vad det blir så får vi se vad som händer mer. På eftermiddagen har jag gruppterapi som jag måste försöka ta mig iväg på. Men däremellan tänkte jag försöka göra nåt skoj med tjejerna, vad vet jag dock inte. Kanske blir det träning? Kanske en promenad? Ja, vi får se.

Känner inte att jag får ut nåt vettigt att skriva idag då jag bara tänker på morgondagens besked. Så ni som bryr sig om mig – håll tummarna för mig då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *