Imorrn är det ÄNTLIGEN dags!!

Oh My God!! :O Imorrn är det dags, som jag har längtat efter detta, i 2 månader har jag bara väntat på att dagen ska komma, & imorrn, ja, då är den dagen äntligen här. Det känns overkligt samtidigt som jag är så nervös att jag förmodligen inte får sova så mycket inatt, men det är det värt.

Under dagen så har jag, Carina, Clara & Bira åkt omkring i bilen & fixat saker inför resan. Växlat pengar, köpt ”överlevnads-kit”, fixat bilen m.m. Så imorrn bitti är det bara att ta med sig ryggsäcken med värdesakerna & sen sätta sig i bilen & köra. För er som undrar hur mitt ”överlevnads-kit” ser ut så bjuder jag här på en bild. 😉

141124
Jättenyttigt & bra! 😀

Nu har vi även varit ute på en promenad med hundarna, riktigt skönt att få röra lite på sig. 🙂 När Bira har åkt hem så ska jag duscha & bre smörgåsar inför resan. Sen blir det bara vila vi datorn & tv:n resten av kvällen.

Imorrn kommer det ingen uppdatering här, & förmodligen inte på onsdag heller. Torsdag ska jag försöka orka med en, det beror lite på när vi kommer hem. Jag kommer däremot att uppdatera Facebook, så ni som vill ”följa med” på resan kan lägga till mig där. Malin Sjöström (Super Magic)

Imorrn bär det iväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *