Nu är det nära!

Shit pommfritt! Nu är det verkligen nära! Idag bytte min snälla farsa däck på bilen, så den ska bara tankas, annars är den redo för en lång resa. 🙂 Rally har åkt hem till Evelina & ska stanna där tills på fredag. Jag har packat det mesta av det jag ska ha med mig, samt fixat buren (bytt filt & sådär). Så det är inte mycket kvar nu, det sista fixas imorrn så att det bara är att åka på tisdag morgon.

141123
Snart får jag äntligen träffa henne! <3

Imorrn kommer Bira, förutom det så har jag terapi, samt att jag ska handla, fixa pengarna & tanka fullt. Nånstans därimellan ska Bira få en promenad, & så ska jag såklart packa in buren i bilen så att jag inte glömmer den, haha. (Typiskt mig.)

Jag är så nervös så jag vet inte hur jag ska lyckas sova dem 2 nätterna som är kvar, haha. 😛 Det känns lite galet, det måste jag erkänna, men också fantastiskt roligt! Jag är redo, let’s do it!

1 dag kvar…

8 thoughts on “Nu är det nära!

   • hehe nä inte så konstigt alls. 😛 Du som har haft bc förut förresten, hur ofta bör man valla? 🙂 Är de sant att man bör valla ca 20gånger i veckan för att hunden ska må bra?
    (om man aktiverar den på andra sätt oxå, såsom freestyle, rallylydnad och agility.)

    Är super sugen på bc, men har alltid fått höra att jag aldrig skulle klara av en och bla bla bla. Så man har tyvärr aldrig riktigt vågat, men en dag hoppas jag på att den drömmen blir sann. 🙂
    Ursäkta för en massa frågor. 😛

    • Visst är det vallhundar, men man MÅSTE inte valla med dem om man inte vill/kan. När jag köpte Java så hade jag tillgång till en fårflock som vi fick valla på när vi ville (helt gratis), vilket vi gjorde 2-3 gånger/vecka. Sen försvann den flocken & då även våra möjligheter att valla ofta, så då blev det bara nån gång varannan månad.
     Har man ingen egen fårflock så kan det bli väldigt kostsamt. För dem flesta tar ju betalt (vilket jag också skulle göra) & det kan vara allt från 50 – 350:-/tillfälle. Många är inte så sugna på att ”hyra ut” sina får till andra, utan kräver då att själv vara med, vilket ökar priset.

     Jag vet inte om jag kommer att valla alls med Dee-Dee. Det beror på hur det går, för självklart kommer vi att testa nån gång! Men vi kommer att lägga vårt fokus på freestyle, lydnad, agility & eventuellt rallylydnad.

     Det är inte alla som tycker att jag ska ha en bc heller, tro mig, jag har ett helt gäng som är emot mig. Men jag har insett att jag inte kan lyssna på andra jämt, utan jag får helt enkelt följa mitt hjärta också. Jag anser att bc’n är den perfekta rasen för mig, för med en sån hund så blir jag en bättre person. Så ett tips, lyssna inte bara på andra, utan känn efter själv också.

     • Känns otroligt skönt att läsa kan jag lova, jag har ju tänkt aktivera den på andra sätt. (dock verkar folk inte tro att jag skulle göra de tillräckligt eller vad de nu är som gör att dom inte tror på mig.)
      Vallningen vet jag inte om jag kommer kunna ha möjlighet till att hålla på med så ofta. (Nu är de iofs en himlans massa år kvar innan jag kan skaffa en bc men vill kolla upp en massa innan iallafall. )

      Tråkigt med folk. :/ Jag tycker att du verkar vara en bra ägare, träffade dig och Java en gång när ni tränade på dog o rama(stavning?) Tror till och med att jag har lite bilder därifrån, blev dock inga höjdar bilder men iaf. 😛
      Ska försöka att inte ta åt mig så mycket av vad andra säger utan att följa mina egna drömmar, men har tydligen väldigt lätt för att ta åt mig när andra klankar ner. :/

 1. Lollo:
  Jag har också jättelätt för det, men jag tränar på det hela tiden & har faktiskt blivit bättre! 🙂 Man är sin egen största kritiker, så är det iaf för mig. Ingen kan döma mig eller klanka ner på mig så mycket som jag själv kan! Och det är först nu som jag med hjälp av DBT:n lär mig att stå upp för mig själv istället. 🙂 En oerhört bra behandling!

  Hittar du några kort från den gången så får du gärna skicka. 😉

  • Åh de är ju jätte bra. 😀 Känner igen de där, är nog min egen största kritiker jag med. Måste kolla upp vad DBT är för nånting. 🙂

   De ska jag göra, ska se om jag kan hitta dom. 🙂

 2. Hahaha jag skrattar åt era inlägg, sitter och tänker på att det inte är så jävla lätt att ha en grävling hemma i garderoben heller ;). Men det finns ju så himla mycket kurser man kan gå och har man tillgång till gräsmatta så har man ju tillgång till träning och då får ju hunden leva ett aktivt liv ändå:).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *