Problemet är nu löst

Nu har det löst sig med båtresan. Kvinnan jag fick prata med idag när jag ringde till Stena Line var jättetrevlig & hjälpsam. 🙂 Dem har ju såna regler att om jag skulle avboka min resa (utan att ha avbokningsskydd) så får jag böta en avgift på 699:- & jag var då rädd för att behöva göra det om jag inte åker med hem till Sverige på den biljetten. Men det behöver jag inte vara, för bara man åker IFRÅN Sverige så räknas resan som genomförd, även om man inte följer med hem. Med andra ord så åker vi på ”kryssningsbiljetten” till Polen, & en ”enkelbiljett” tillbaka till Sverige. Jag frågade då om det skulle bli några problem iom att vi då har 2 biljetter till samma båt (samma tid & allt sånt), men det skulle det inte bli.
Det hela går på cirka 2 000:- mer än jag hade räknat med, vilket såklart svider. MEN ska man se nåt positivt i det hela så hade allt blivit ytterligare cirka 200:- dyrare om jag hade bokat rätt från början. Lite krångligt, men så ligger det till.

141120

Såhär sitter/ligger vi nu, ute har det kommit snöblandat regn hela dagen så vi har inte varit ute på nån vidare promenad. Jag hoppas hela tiden att det ska bli uppehåll så att man kan ta en tur utan att Rally ska tänka ”djurplågare” längs hela vägen. 😉 Haha, hon är känslig den lilla damen. Bira verkar inte heller tycka om vädret, men hon accepterar det ändå helt klart bättre än vad Rally gör.

Resan närmar sig med stora steg & jag börjar bli ordentligt nervös! Speciellt eftersom min gps inte vill hitta adresserna i Polen, men man kanske måste vara där innan den kan göra det? Jag har liksom aldrig kört efter gps utomlands, så jag har ingen aning. Ska kolla detta med morsan, för hon lånade den till Norge en gång.

Redan på söndag eftermiddag blir jag av med Rally. Evelina har vägarna förbi här då så hon frågade om hon skulle hämta upp Rally & det är det ju lika bra att hon gör. Så jag får sova SJÄLV 2 nätter!! :O Hur ska det gå? 😛 Haha. Ni ska veta att det blir annorlunda att sova själv när man annars ligger & knör med Rally i sängen, ni som har sovit med henne vet exakt hur jag menar. 😉 *asg*

4 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *