Problem!!

Ja, det kan man verkligen säga!! Jag ringde till Stena Line idag för att berätta att jag har hund med mig på hemresan (vilket jag hade fått information om att jag skulle göra några dagar innan), men då kom det fram att man INTE får ta med sig djur på kryssningar! Detta står inte på rätt ställe på deras hemsida, så jag fattar inte hur dem kan räkna med att man ska veta om det.
Både jag & Carina (som ska åka med) har ringt & pratat med Stena Line, & vi får lite olika svar hela tiden. Men imorrn ska jag ringa igen & försöka boka in ett så bra alternativ som möjligt. Som det ser ut nu så får vi åka rätt tider, men lägga till en extra avgift på typ 2 000:- Inte så jättekul, men vad har jag att välja på?
Jag kollade upp flygpriser, men dem var snordyra, så jag hoppas verkligen att det går att lösa detta med båten! Imorrn får jag svar som sagt (så gissa hur mycket jag kommer att sova inatt).

141119

Detta har såklart påverkat hela dagen, jag har haft mycket ångest & det har verkligen varit jobbigt. Strax efter kl. 18 gick jag (& Rally) hem till Carina (& Clara) där vi räknade ihop allt & kollade upp lite olika alternativ. Det kändes väldigt bra för mig att träffa henne, så att jag kunde lugna ner mig lite. Jag blir så himla stressad när nånting som jag har planerat ändras, så det var bra med lite extra stöd.

Imorrn kommer Bira igen, & så har jag gruppterapi. Efter den lär det väl bli en promenad, om vi inte tar den före, det lär märkas imorrn. 😉 Beror ju lite på vädret & sådär.

5 dagar kvar…

2 thoughts on “Problem!!

  1. Usch va jobbigt. Kom att tänka på en sak. Försök att ta print-screen överallt där du ser att det står nått om att ta med eller inte få ta med sig djur. Företag har en tendens att skriva till saker som dom ”glömt” när någon påpekat det och sen hävda att det alltid har stått där.
    Kanske Konsumentombudsmannen eller nått vore nått att ta kontakt med om dom inte ger med sig. Att man inte skulle få ha hund med sig bara för att det räknas som en kryssning låter ju helt puckat…

  2. Nu har jag inte läst din blogg på ett tag, men visst ska du åka från Karlskrona? Jag jobbade på den färjan 2011 och då hade vi i alla fall speciella djurhytter där folk åkte med hundar hela tiden. Kan inte tänka mig att de har ändrat på detta sen dess! Dock kanske det är så att själva kryssningspriset inte gäller, utan att man istället får boka typ en enkelresa. Om du förstår vad jag menar? Det kommer lösa sig, garanterat! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *