Matte-makeover

Ja, idag var det dags för en makeover av matte. 😉 På hösten/vintern brukar jag ju alltid färga håret i nån rolig färg, & även denna gång hände det! Så idag har jag gått från det här:

141117

Till det här:

1411171 1411172

Nu syns ju inte färgerna superbra eftersom håret är blött på bilderna, så det får komma nån bättre bild snart. 😛

Förutom att Loppis klippte & färgade håret på mig så gjorde vi tacos & åt, supergott, men oj vad mätt jag blev! Helt sjukt mätt faktiskt. Men det var trevligt att träffa henne & min lillebrorsa några timmar, det är ju lite skillnad nu när dem inte bor här. Jo, jag & Nikke spelade även lite Mario Kart & SJÄLVKLART vann jag!! 😀 Ibland är jag så jäkla bra, haha.

Rally har såklart varit med & hon & Kissen lekte lite. Dem kände igen varandra direkt, men Rally var ändå lite mer avvaktande mot Kissen jämfört med hur hon var när dem bodde tillsammans. Men Rally vet att katter kan slåss, så hon har respekt för dem.

Imorrn kommer Bira igen & jag ska försöka ta mig ut på en långis nån gång på dagen. Jag menar, det ska väl inte vara helt omöjligt? 😛

7 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *