En ovanligt slapp dag

Idag är det en slö dag. Vi har gått en promenad med hela gänget, men den blev inte superlång p.g.a att det började regna & varken vi (jag & Carina) eller hundarna hade några regnkläder på oss. Men hundarna fick chansen att springa av sig, men det var nog bara Bira som tog den. Jösses, hon har varit som en tornado idag, haha.

141111

Imorrn är Bira ledig igen, så jag & Rally får sovmorgon. Och känner jag mig själv rätt så får hon ta det lugnt till efter min terapi, jag är ju något segstartad på dagarna. 😛 Får passa på att slöa nu, haha, för snart kommer ett nytt yrväder in & ”tar över”. 😉

Resten av kvällen blir lugn, typ ligga i soffan & kolla på tv. Sen hoppas jag att jag får sova till natten, något det var dåligt med inatt. Men så är det, ibland får man sova, ibland inte. Det är bara att bita ihop ändå.

13 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *