Rally kör IQ-spel

Ja, för en liten stund sen så fick Rally för första gången prova det nya ”IQ-spelet” för hundar som jag köpte i Ullared. Hon tyckte att det var asroligt! 😀 I lättaste laget, men jag ska nog komma på hur man kan försvåra det, haha.

141102 1411021 1411022

Tidigare idag så var vi på hundträff med Hundliv & Rally hittade en sandfläck på den plana marken som hon var tvungen att gräva en grop i, & sen den obligatoriska rullningen. 😉 Jag är glad bara hon inte rullar sig i nåt som stinker skit, haha, så lite sand är helt okej.

1411023 1411024

Snart blir det en kvällspromenad, innan dess ska vi träna lite trick, något vi inte har gjort på länge! Eller ja, vi ska FÖRSÖKA att träna trick, vi får väl se om den lilla damen är med på noterna eller inte.

22 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *