Ännu en intensiv dag

Jösses, hela dagen har gått åt till att köra grejer till Nikke’s nya lägenhet & tippen, samt möblerat om i min. Utöver det så har jag även varit hundvakt åt Storm hela dagen, så ja, jag har verkligen haft fullt upp. Och nu sitter jag här, i en lägenhet som bara är MIN. 🙂 Och Rally’s såklart! 😉 Det känns oerhört skönt, har saknat att bo själv, att bara få göra precis som jag vill, ha det som jag vill m.m. Allt är dock inte helt klart än, utan det sista tänkte jag fixa imorrn.

På måndag ska det bli spännande att se hur Bira beter sig, dels för att det om omgjort här hemma, men framför allt för att Kissen inte är här längre! Men vi alla tror ju att Bira kommer att leta ihjäl sig efter Kissen innan hon inser att hon är borta – om hon inser det, haha.

Nu ska jag försöka varva ner så att jag kan somna om några timmar, det brukar ju ta ett tag för mig att komma till ro efter att jag har varit igång mycket. Sen är det bara att hoppas på att natten blir bra, det skulle jag behöva efter den här långa & intensiva dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *