Java’s sista dagar i livet (filmer)

Nånting jag har tänkt att göra för längesen gjorde jag äntligen idag, nämligen att fixa filmerna från Java’s sista dagar. Jag hade först tänkt att ta bort ljudet & lägga till musik & blanda med bilder, men så blev det inte nu, utan det blev bara filmklipp – med ljud.
Det är inte helt lätt att se på filmer på min fina prinsessa, för jag saknar henne fortfarande så grymt mycket! 🙁 Det är en sak att se kort på henne, det klarar jag bättre av, men på film så blir hon mer levande. Om ni förstår hur jag menar?

Precis som jag skrev i slutet på del 2 så vill jag verkligen tacka alla som hjälpte mig att ordna Java’s sista dagar i livet, så att hon fick göra det hon älskade allra mest! Det blev intensiva dagar, minst sagt, men Java var en intensiv hund som älskade allt som hade med fart att göra. Född till att springa fritt.

När jag har samlat nya krafter så kommer jag att sätta ihop en minnesfilm om henne, blandat filmer & bilder från hela hennes liv, men just nu klarar jag inte av det. Jag får ta en liten bit i taget, det är det enda sättet för mig att genomföra allt.

141024

3 thoughts on “Java’s sista dagar i livet (filmer)

  1. Fina filmer.

    Förstår precis hur du känner med filmerna. Hade tänkt göra en minnesfilm när vi tvingades ta bort vår hund förra året, men har faktiskt inte lyckats än. Det tar bara stopp, trots att jag nu kan se filmer på honom i alla fall.

    Fint kort på er tillsammans.

  2. Mycket fina, men sorgliga filmer – fina Java…

    Men jag fastnade verkligen för tipset med kulramen, jag har liksom aldrig tänkt på att man även kan använda barnleksaker 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *