En riktig shoppingdag!

Ojojoj, nu är jag äntligen hemma efter en dag full av shopping i Ullared, & en massa bilåkande. 2 överfulla vagnar slutade på summan 5 200:- & ändå har jag inte köpt några onödiga saker. Iaf inte om ni frågar mig. 😉 42 hundsaker blev det, men jag ångrar inte en enda! Sen blev det några filtar, kuddar, extratäcke, julklapp till Em, rengöringsgrejer, fryspåsar, blommor, en vinterjacka & lite kläder. Jag har säkert glömt nånting, haha, det brukar jag göra. Såhär såg hissen ut när den var klar för hemfärd:

141022

Allt detta är dock inte mitt, utan en hel del tillhör Nikke & Loppis. Men ja, det var tungt att bära allt, haha. Jag har nu packat upp nästan allting, några saker måste jag vänta med tills Kissen har flyttat, först då kan jag ”göra klart” min lägenhet så som jag vill ha den. För skulle jag ställa fram lampor & blommor nu så dör väl nån av dem innan Kissen har flyttat…Hon sitter ju mycket på fönsterbrädorna. Så det är helt enkelt bäst att låta dem stå i klädkammaren några dagar.

Med tanke på att vi åkte väldigt tidigt imorse så blev det inte så mycket sömn under natten som var. Därför hoppas jag att jag ska kunna somna snart & imorrn har jag verkligen SOVMORGON!! Behöver inte röra mig en millimeter från sängen före 12:30, för Rally är kvar hos sin bästa polare tills imorrn eftermiddag. Så snälla nån, ge mig sömn inatt!

2 thoughts on “En riktig shoppingdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *