Det går bra för mig nu

Nej, det kan man verkligen inte säga! 😛 Haha. Har fortfarande inte kollat igenom alla hundgrejer, för jag har inte haft tid. Inatt fick jag verkligen sova ut, så bortsett från en liten promenad & matning av Rally vid 10:30 så sov jag mellan 23:30 – 13:30. Då blev det frukost & sen en långis. Efter det en dusch & sen hem till farsan för att äta. Sen hem för att gå ännu en promenad (jag & Carina försöker att gå 2 stycken längre/dag), & nu har jag precis landat i soffan. Så när skulle jag ha hunnit med hundgrejerna? 😛

141019

Clara börjar bli sig själv nu igen så hon & Rally sprang ganska mycket på långisen, det märktes att iaf Rally har tappat lite kondis för jäklar vad flåsig hon blev! Men det är bara att köra vidare, Clara ger sig inte så lätt, haha.

Imorrn väntar terapi, långis & tvättstugan, plus att jag har Bira. Så ja, det är väl kanske bäst att satsa på hundgrejerna nu? Eller vad har jag för ursäkt den här gången? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *