Lugnet före stormen

Ännu en dag har passerat, jag har varit på gruppterapi samt läkarsamtal under dagen, & ja, båda gick bra. 🙂 Sen har även Bira varit här, men eftersom det har regnat hela dagen & hon avskyr att vara ute i regnet, så har det bara blivit en kort promenad. Men så är det ibland.

Rally har fortfarande inte kommit hem, utan det gör hon imorrn. Tanken var ju att hon skulle hem idag, men jag har haft så fullt upp hela dagen att det faktiskt är skönt att kunna vara hundfri ännu en kväll. Jag menar, jag får ju passa på, för om en månad så är det slut på vilan för ett bra tag framöver! 😉

1410161

Idag blev det klart att min lillebrorsa får den lägenheten han har sökt, så han flyttar förmodligen redan nu till helgen, det beror lite på när han som bodde där innan blir klar med städningen. Senast nästa vecka flyttar han iaf, & när han flyttar så följer ju Kissen med, så det ”problemet” med Kissen & Bira försvinner ju av sig självt. Sen får vi väl se hur lång tid det tar för Bira att inse att Kissen inte är kvar, haha, på den punkten har jag inga höga förhoppningar. Och det har inte hennes husse heller. 😛 *Asg*

Annars så längtar jag mest efter att få hämta hem min lilla valp. En månad känns som en hel evighet, men dagarna går ändå ganska snabbt. Numera har jag ju fullt upp hela tiden, så det är mest kvällarna som känns sega. Men som sagt, jag får väl passa på att njuta av lugnet före stormen. 😉

141016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *