”Oreda” i flocken

Åter igen så har det varit ett litet blogguppehåll & det beror på att jag har varit så sjukt trött efter tävlingen i söndags! Jag har i princip bara gått promenader & legat i sängen, så hundarna har fått vad dem har behövt, vilket är det viktigaste.

Bira fortsätter att vara mer vild än tam, jösses, man kan ju undra vart hon får all energi ifrån! Sen vet ju inte jag om hennes ”knäppa” beteende har med förändringarna att göra eller inte. Hon är ju inte van att ha en hanhund i flocken, så kanske har Farro’s närvaro gjort det värre? Jag vet inte, jag bara chansar. Sen småttingarnas löp, det kanske också påverkar? I vilket fall som helst så är hon jobbigare än vanligt, men jag hoppas snart att hon ska bli sig själv igen, jag saknar den lydiga Bira. 😉 Och fram tills dess att hon taggar ner så är det bara att fortsätta med alla regler vi har.
När vi är inne så är det inte mindre energi i schäfern, fast då lägger hon den på att springa runt med grisen (hennes absoluta favoritleksak!) eller psyka Kissen så mycket hon orkar. Och det spelar liksom ingen roll om Kissen är nära eller långt borta, Bira släpper henne inte med blicken ändå. 😛

141015

Nu har Farro åkt hem till sig igen & det känns genast tomt här hemma. De första dagarna var lite jobbiga eftersom vi inte var riktigt samspelta, men sen i måndags så har jag bara njutit av att ha honom här. 🙂 Han har skött sig bra på promenaderna & för varje dag som har gått så har han vågat tagit för sig mer & mer. Som när det är godisdags, i början vågade han knappt ta emot en godis, nu försöker han sno allas! 😛 Haha, så ja, han har förändrats en hel del, & förmodligen vuxit i sig själv. Det har med andra ord varit en nyttig erfarenhet för oss båda två, & han är mer än välkommen tillbaka!

1410151

Ikväll är jag hundlös (vilket inte sker så ofta!) så jag ska bara ta det lugnt, sitta här vid datorn, titta på tv, äta chips & dricka cola. 😉 Haha. Imorrn kommer Rally hem igen, min lilla skithund! Anledningen till att hon är borta nu är för att hon började löpa härom dagen, & jag vågar inte chansa på att ha löptik & okastrerad hane tillsammans när jag inte har koll dygnet runt. Nog för att Rally ska ha valpar, men inte detta löpet, & inte med Farro. 😛

One thought on “”Oreda” i flocken

  1. Jag skulle vara mer konsekvent med bira att träna att innomhus ska det vara lugnt och att hon absolut inte får titta sådär på katten. Jag vet att det inte är din hund men du har ju henne många dagar. Grisen skulle jag ta med ut och ställa krav innan hon fick den belöningen. Kan inte vara kul att inte kunna koppla av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *