Ligger inte på topp idag

Det var OMÖJLIGT att somna igår kväll, jösses, jag la mig vid 22:30 tror jag, men somnade inte fören vid 03:15 nån gång. Så jävla drygt, man ligger där, & vrider & vänder på sig, & driver sig själv till vansinne. Så ja, jag måste hitta på nån ny sömnmedicin tror jag, för som oftast när jag får en ny så funkar den kanon i en/ett par veckor, sen slutar den att fungera, & det är väl där jag är nu. 🙁 Så jävla jobbigt!

Annars så har dagen varit ganska lugn, hundarna har fått en långis där alla utom Farro gick lösa. Bira måste ha gått på raketbränsle den här veckan & idag var inget undantag. 😛 Haha, hon for runt i skogen som om hon blivit helt tokig, för att inte snacka om hur vild hon blev när hon upptäckte en bäck med vatten i…Hon är bra skön den hunden alltså! <3 Och jag är så glad över att just JAG får dela mitt liv med henne.

141010

Känner mig lite sliten, men det är nog för att sömnen har varit som den har varit den senaste tiden. Man kan ju faktiskt inte ligga på topp jämt, eller hur? Men det är ändå jobbigt att känna så som jag känner nu. Allt jag längtar efter är att få sova, men det verkar vara för mycket begärt.

Nu snart är det dags för en promenad, & efter den ska jag se på film! Vilken film vet jag inte än, så har ni några bra tips så ös på med dem! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *