Äntligen lite vila!

Herregud vilken dag jag har haft! Från dess att jag gick upp tills nu så har jag hållit igång. Kollade på en soffa, bestämde mig för att köpa den, fixade släp & sen hem med soffan. Direkt efter det behövde hundarna ut, så det var bara att knalla på. Efter promenaden så åkte Bira hem, & då möblerade jag om i mitt rum, dammsög soffan ordentligt, skruvade ihop den, & sen dammsög jag nästan hela lägenheten. Då var det dags för en långis, så efter den klippte jag klorna på Rally & Farro innan jag dammsög köket. Nu sitter jag här & ska kolla på tv, bara ta det lugnt & liksom varva ner så att jag kan somna nån gång. Imorrn är det en ny dag, då har jag ”bara” hundarna bokade.

141009

One thought on “Äntligen lite vila!

  1. Men Malin jag hade exakt en sån soffa för två år sedan som vi sålde du hade ju lätt kunnat få den gratis för du var min kompis:p haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *