Hälsat på guldponnyn idag

Efter att ha suttit spänd av ångest i typ en timme på terapin så tog jag, Carina & hundarna en avslappnande promenad till stallet. Clara var tyvärr inte hemma, så det var bara Rally & Bira med. Bira var helt sjövild, herregud, det fanns liksom inget stopp! Nog för att hon inte har varit här på över en vecka nu, men nej, sådär galen får hon inte bli, eller rättare sagt; jag behöver lära mig att hantera det. Hon är ju snäll, så ingen blir skadad rent fysiskt, men hon behöver ändå kontrolleras.

141006

Väl i stallet så pussade & kramade jag på guldponnyn! Som jag älskar den ponnyn, han är min äldsta vänskap, ingen har funnits vid min sida lika länge som han har gjort. <3 Jag kommer aldrig att sluta älska honom, ni vet, äkta kärlek varar för evigt.

Sen gick vi hela vägen hem så sammanlagt gick vi i nästan 2 timmar. Det var underbart att ha det gjort. 😉 Lite jobbigt var det i uppförsbackarna, men hem kom vi till slut. Hundarna gick & la sig direkt, helt nöjda med dagen.

Om typ en halvtimme ska vi ut på nästa promenad. Det blir en lite kortare variant tillsammans med Carina & Clara (som nu har kommit hem igen). Clara & Rally har ju inte lekt på flera dagar, så dem vill nog busa av sig! Dessutom blev ju Rally ganska nedtryckt av Bira förut, så hon vill nog gärna känna sig säker & bralla runt hon också. 😉 Så det är bara att sätta på reflexvästen & ge sig ut, har vi tur slipper vi regnet.

Imorrn har jag inget annat bokat än Bira, så det lär bli en långis nånstans under dagen. Sen så skulle även bilen behöva fixas, så jag får ju vara beredd på att det kan bli vilken tid som helst. I värsta fall kan ju Nikke åka iväg med den, ibland är det skönt att inte vara helt ensam. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *