Freestyleträning med film

Tidigare under dagen tog vi en skön promenad med Carina. Både jag & Carina hade tagit på oss för tjocka tröjor, så det blev lite varmt. 😛 Rally flåsade en del i slutet också, så det var inte bara vi tvåbeningar som var påverkade av den numera ”ovanliga” värmen. Men jag är glad över att Carina tog tag i detta & fick med mig ut, så tack. <3

Efter promenaden så la jag mig i sängen & vilade typ en timme, sen åkte jag & räven hem till Fredrika & Min där vi tränade freestyle tillsammans! Rally var supermegaduktig!! 😀 Wiiee, vi som inte har tränat på flera veckor, eftersom vi har haft relationsproblem (ja, jag anser att man även kan ha det med hundar 😛 ). Men som sagt, hon var superduktig! Vid ett tillfälle stack hon iväg, men kom tillbaka när jag ropade på henne & då blev det godis såklart. 😉 Jag berättade för Fredrika hur Rally funkar & hon höll med om att det blir en stor omställning för mig att umgås/uppfostra/träna med Rally jämfört med hur det var med Java. Men vi är på rätt väg, & det är det viktigaste!

Vi pratade även massor om allting, & när vi stod där på planen så kände jag en underbar känsla inombords. Den där känslan av att trivas & för alltid vilja stanna kvar. Jag trivs jättebra i Fredrika’s närvaro & jag hoppas att vi kommer att ses lite oftare framöver, men som vi båda konstaterade – vi prioriterar även andra saker mycket. Det var bara så himla skönt att kunna prata obehindrat om vad som helst. 🙂 Efter träningen så gick vi en kortis med hundarna så att dem fick rasta sig ordentligt. Sen, precis när vi skulle skiljas åt så kom jag på att jag inte hade tagit nåt kort på hundarna tillsammans (till bloggen), så då fick vi göra det då, trots att det redan började bli lite mörkt. Rally tycker ju så gott som alltid att gruppfoton är jobbiga, men hon var duktig även med det idag!

141005

Nu har jag precis duschat & fixat filmen från träningen. Rally ligger på golvet & tuggar på ett ben, så hon är nöjd & glad. 🙂 Imorrn kommer Bira igen, plus att jag har terapi på förmiddagen. Ska försöka komma ut på en ordentlig långis efter terapin, hoppas bara att jag får med mig någon!

2 thoughts on “Freestyleträning med film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *