Vänder & blir bättre nu

Förra veckan var grymt tuff för mig, traumabehandlingen höll på att fälla mig totalt. Jag trodde att jag skulle falla in i gamla mönster, för jag mådde så sjukt dåligt, men jag gjorde det inte, utan jag höll ut & tog mig igenom det. Allt är inte frid & fröjd nu, & det kommer även att bli jobbigare igen, men vetskapen om att jag faktiskt tog mig igenom den här ”svackan” på ett bra sätt stärker mig.

Och eftersom jag har mått så dåligt så har jag inte tränat nånting med Rally, det är liksom ingen idé att riskera att förstöra nåt, utan då är det bättre att låta bli. Vi har gått långisar så gott som varje dag, så hon har ju fått röra på sig, men inomhus har vi mest legat i sängen.

Hon är en helt fantastisk liten hund, visst blir jag ibland arg på henne, men det positiva överväger helt klart. Hon anpassar sig efter mitt mående mycket mer nu än hon har gjort tidigare, vilket är oerhört skönt för mig. Hon finns där, hela tiden, men kräver inte alls mycket, utan vi kan ta det i min takt. Det betyder mycket för mig, HON betyder mycket för mig, min älskade lilla räv. <3

140929

Imorrn blir det en långis på dagen, & på onsdag & torsdag väntar terapi för min del. Fredag, lördag & söndag är helt oplanerade. Det är så konstigt nu när man inte har Bira (hon har semester den här veckan), för mina rutiner kring henne är bara borta & det är nånting som jag tycker är jobbigt. Jag mår bättre av att ha vissa rutiner, men inga krav, så det är en balansgång där. Men det gäller ju bara en vecka, sen är hon back in business igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *