Sandtaget med Hundliv

Vi startade dagen med en tur i sandtaget tillsammans med gruppen Hundliv i Karlstad. Rally sprang runt en hel del, men kom VARJE gång jag ropade på henne! 😀 Så visst känner jag hopp om framtiden för mig & Rally – tillsammans.

140928

På vägen mot bilen försvann hon in i skogen & kom ut med bajs på ena sidan, med andra ord hittade hon, åter igen, en hög med lös bajs som hon sedan rullat sig i. Så hon fick sitta på golvet i bilen på vägen hem, ingen bajshund i baksätet. 😛 Haha, & direkt vi kom in så blev det en dusch. Inte för att hon kopplar ihop rullningen i bajs med duschen, men hon luktar åtminstone helt okej nu. 😉

Nu till veckan kommer jag inte att ha Bira nånting då hennes husse & matte är på semester. Så jag vette katten vad jag & Rally ska hitta på. 😛 Förutom att sova, för jäklar vad jag behöver sova ikapp mycket! Men jag ska försöka träna flera seriösa pass med henne under veckan, för om 2 veckor ska vi ju faktiskt tävla freestyle igen & då är det ju bra om man förbereder sig lite innan, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *