Laddar inför imorrn!

Snacka om att vara i en tillfällig svacka! Idag har jag spenderat större delen av dagen i sängen, har ju dock fått gå upp & ut med Rally med jämna mellanrum, men annars har jag inte rört mig mycket. Jag hoppas att det vänder snart så att jag får lite kraft & motivation till att göra saker.

Imorrn startar vi dock VÄLDIGT TIDIGT då Rally ska göra MH! 😀 Så senast 07:30 ska vi vara på brukshundklubben, men att gå upp så tidigt funkar när det bara är nån enstaka gång. Det ska bli oerhört spännande att se Rally imorrn, hur hon reagerar på allting som hon kommer att utsättas för. Förhoppningsvis får jag med mig både en som filmar & en som tar kort, vill ju gärna dokumentera det så bra som möjligt, för MH gör dem ju bara en gång i livet!

140926 1409261

(Klicka på bilderna för att komma till deras MH-sidor.)

Ska försöka träna ett kort pass med räven om en liten stund, måste bara tagga upp mig själv på bästa sätt! 😉

2 thoughts on “Laddar inför imorrn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *