Jobbig dag + hundvakt

Även den här dagen har varit väldigt jobbig psykiskt, så det har inte hänt överdrivet mycket. Men numera accepterar jag att jag har såna här dagar, istället för att pressa mig över gränsen så att det slutar illa.

Just nu är jag ändå hundvakt åt Rally’s allra bästa vän – nämligen Clara. 🙂 Det var inte planerat, utan det bara blev så eftersom Carina håller på att flytta. Så nu har vi varit ute på en långis tillsammans med Elin & hennes grabbar. Synd att det blir mörkt så jäkla fort nu för tiden, men det var ändå skönt att vara ute & gå, jag tror att jag behövde det efter att ha mått såpass dåligt under dagen.

140925

Imorrn vet jag inte alls vad som väntar, utan vi tar dagen som den kommer. 🙂

2 thoughts on “Jobbig dag + hundvakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *