2 blir 3, namnförslag tack!

Jag har nu, efter många om & men, bestämt mig för att följa mitt hjärta & satsa på min dröm. Med andra ord, i slutet av November flyttar en ny liten bc-tjej in hos mig & Rally! 😀 Det kommer att bli väldigt spännande, dels med en helt ny individ, men också för att det är helt andra linjer i denna tiken jämfört med svenska bc’s.

Det är inte säkert att jag nånsin kommer att kunna valla med henne, eftersom hon inte har rena vallhundslinjer, så det är inget jag räknar med. Med andra ord räknar jag inte med att kunna ta några valpar på henne, utan jag köper in henne som min tränings- & tävlingshund, samt givetvis en ny familjemedlem. Allt annat blir en bonus.

Jag vet dock inte vad jag ska kalla henne. I stamtavlan heter hon BY YOUR SIDE Ścigając Wiatr & ”Ścigając Wiatr” är det polska kennelnamnet som betyder ”chasing the wind”. Så jag vill ha massor av namnförslag!! 😀 Kanske nånting som passar till hennes riktiga namn?

Jag har (självklart) några krav som namnet måste uppfylla, & dem är:
1. Vara kort & lätt att uttala
2. Fungera internationellt (med andra ord inga å, ä eller ö med)
3. Vara lite speciellt, så att inte alla hundar heter det

Så ös på med förslag, såhär ser hon ut:

140921 1409211

Annars idag så har vi varit i stallet & kollat på hästhoppningen där. När det var banbygge så gick vi en promenad med hundarna & då gick vi såklart förbi hagarna. Jag hittade Champis i en liten hage nära stallet, & bestämde mig genast för att gå dit. Han stod & betade, så jag var långt ifrån säker på att han skulle komma, plus att det är typ ett år sen jag träffade honom senast. Men jag gjorde mitt ljud, han kastade upp huvudet i luften & kom genast till staketet. När jag var typ 1 meter ifrån honom så gnäggade han mjukt till mig & då höll tårarna på att börja rinna! <3 Älskade guldponny, han minns mig fortfarande, & älskar mig fortfarande, trots att jag är så dålig på att hälsa på honom. Mitt hjärta smälte om möjligt ännu mer när jag skulle lämna honom, för då gnäggade han igen & ville följa med. <3 Men jag lämnade honom där med ett löfte om att jag ska komma & hälsa på honom SNART igen!!
Så ja, det är som jag alltid har sagt; Äkta kärlek varar för evigt. <3

1409212
Bild från våren 2009.

11 thoughts on “2 blir 3, namnförslag tack!

  1. Hej! Gud så söt man kan vara!
    När jag läste överättningen ”chasing the wind” så fick jag namnet ”chase” (uttalas tjäjs typ ;)) direkt i huvet. Riktigt sött namn.

    Lycka till med dne lilla tjejen! Och ta hand om er!
    Kram =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *