Hemma i lugnet igen

Nu är jag & Rally hemma i Karlstad igen, efter ett par fantastiska dagar hos Ida & Gryla. Som jag skrev igår så har våra dagar bestått av hundprat, hundträning & en massa skitsnack. 😉 Haha, vi har verkligen pratat om allt möjligt & jag berättade saker som jag verkligen inte hade planerat att säga. Men så kan det bli, jag & Ida kom hur bra överens som helst, så allt kändes bara naturligt & bra.

Träningen med Rally har gått bra, hon har skött sig, vid ett par tillfällen så har hon ignorerat mig, men då har jag lyckats jobba tillbaka henne till mig, men coachning av Ida. Tråkigt nog så hittade inte Rally någon skatt (dvs mat), så vi fick inte visa upp ”vår värsta sida”. Men vi pratade om såna situationer, så jag vet nu vad jag ska testa att göra när nästa sån dyker upp.

Här kommer några bilder på väldigt glada lundehundar som betedde sig som om dem kan varandra hela livet! (Även om dem träffades för första gången igår.)

140920 1409201 1409202 1409203

Resten av kvällen blir lugn. Eventuellt går vi en promenad för att liksom ”skaka av oss” bilresan & sådär, men det blir inget avancerat. Jag är helt slut & hoppas på att få sova inatt, har inte sovit ordentligt på över 3 dygn, så det känns ju i både kroppen & huvudet. Men, men, sömnproblem är inget nytt för mig, även om jag aldrig tror att jag kommer att vänja mig vid dem.

Imorrn blir det stallet & koll på hästhoppningen! 😀 Rally lär väl tro att hon får skälla på allt & alla där borta, så jag får ladda upp med bra humör & MASSOR av godis! Jag älskar att kolla live på hästhoppningar, så jag ser verkligen fram emot morgondagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *