En riktig långis!

Jag vill börja med att tacka för alla tips jag har fått. 🙂 Jag har nu en plan att följa under veckan & till helgen ska vi träffa en som är väldigt duktig med hundar, så får vi se vad hon har att säga.

Idag har vi verkligen gått en långis!! Över 11 km blev det & turen tog 3 timmar. Alla hundarna sprang lösa nästan hela tiden, eller ja, Rally hade en lina efter sig, men man kan ändå kalla det att vara lös. Bira var helt klart störst & emellanåt så försökte hon leka med nån av dem små, men dem leker inte riktigt på hennes sätt… 😛 Men hon lär sig, hon blir allt bättre & bättre, vilket är skönt.

140915

I övrigt så har vi inte gjort så mycket idag, tycker liksom att det räcker med en sån långis. Vad morgondagen har att erbjuda vet jag ännu inte, vi får nog se vad som faller oss in då. 🙂

One thought on “En riktig långis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *