Så otroligt svårt!

Jag fattar inte att det ska vara så otroligt svårt! 🙁 Idag är det 4 veckor(!!) sen jag tog bort min prinsessa, & jag har fortfarande inte fixat filmerna & bilderna från hennes sista dagar. Inte heller en minnesfilm om henne har jag gjort. Det känns som att jag ligger efter, så jag tänkte ändra på det idag.

Jag började kolla igenom alla filmklipp & då höll det på att brista. Tårarna trängde sig på, men jag slog envist bort tankarna & känslorna som skapade dem. Det har som sagt gått 4 veckor, det är lång tid, jag borde klara av att se filmer på henne nu. Men det gör jag inte. 🙁 Hur som helst så har jag nu konverterat alla filmklipp som jag ska visa er, & även fixa för min egen skull, men mer än så orkar jag inte med idag, tyvärr.

Redan efter första klippet så började jag kalla Rally för Javis, & det gjorde så ont inombords. Och det hände inte bara en gång, utan hur många gånger som helst! Jag t.o.m. ropade Javis när jag ville att Rally skulle komma, ånej, det är inte alls okej.

140912

Jag hade redan innan bestämt att jag skulle träna lite freestyle med Rally inomhus, så jag tog tag i det i hopp om att fokusera på henne & inte på Java. Det gick väl sådär. I början blev jag irriterad, helt obefogat då Rally skötte sig bra, förutom att hon var väldens segaste, men hon utförde ändå rörelsen & det får jag vara nöjd med. Sen lyckades jag jobba mig igenom det, eller runt det, & slutet av träningen kändes betydligt bättre.

Igår pratade jag med djursjukhuset & nu finns Java’s aska att hämta där. Den har nog funnits där 1-2 veckor, men dem har glömt att meddela mig det, så igår ringde jag för att höra efter. Jag har dock inte hämtat den än, tänkte göra det till veckan, på nåt jävla sätt. Det känns så hemskt att få tillbaka sin älskade hund i bara aska, jag vill ju ha tillbaka den levande hunden!! Men sanningen är grym, hon är borta, för alltid. :'(

1409121

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *