Fantastiska hundar!

Jag kom upp kl. 12 idag, så liiite bättre blev det när jag åter igen minskade ner på medicinen. Nu ska jag fortsätta att gå på den här extremt låga dosen & se om jag fortfarande får sova då. Ibland är det ju så att man är väldigt trött den första veckan & att det går över sen, så hoppas kan man ju alltid.

Vid 12:30 så blev det en halvlång promenad tillsammans med Josefine & Papi (första gången vi träffade dem). Rally skällde en gång, men blev sen tyst = belöning! Vi gick med dem i koppel hela tiden eftersom vi gick på cykelvägar nära bilväg & så mötte vi massa folk. Bira (som iofs hade grimman på sig) har nog aldrig gått så lugnt & fint nån gång! :O Jag blev riktigt positivt överraskad! Ibland när man går med andra hundar så är hon ju hopplös med sitt dragande, trots att grimman är på, men idag var hon en ängel. <3 Hon lät även Papi (som var osäker på andra hundar) nosa på henne utan att säga ett ljud. Ja, snacka om att jag var i himlen då. 🙂
Rally skötte sig också jättebra, det enda jobbiga med henne är att hon stannar ÖVERALLT, precis som hanhundar brukar göra. För hon ska nosa, & kissa, & nosa ännu mer. Sen får man inte glömma att hon måste smaka på allt som finns på backen! Men utöver det så fick även hon en stjärna i boken idag. 😉

Sen var det terapidags för mig igen, & när jag kom hem så hade Bira redan åkt hem till sig. Men jag möttes av en tokglad liten räv! 😀 Så efter att ha hälsat på henne så satte jag mig här vid datorn & utvärderade dagens gruppterapi. Jag brukar alltid försöka skriva av mig efter alla terapisessioner & läkarmöten just för att jag oftast är så fylld av tankar & känslor då. Och idag var inget undantag.

När jag hade skrivit klart så lekte jag & Rally lite med den nya leksaken som kom med posten härom dagen – mycket poppis!

140911

Sen körde vi ett freestylepass inne & vilken superhund jag har! 😀 Hon är snart helt säker på dem nya rörelserna, plus att vi började med några nya idag. ”Putt” var en av rörelserna vi startade upp med idag & Rally verkade tycka att den var rolig, så snart sitter nog den bra. 😉 Jag har ju gjort ett nytt, längre freestyleprogram till tösen nu så då var jag ”tvungen” att lägga till några nya saker för att fylla ut programmet. Vi har ju typ en månad på oss att träna in allt & med tanke på hur strålande det har gått den senaste tiden så tvivlar jag inte alls på att hon (eller ja, VI) fixar det! 😀

1409111
Java visar ”putt”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *