Fy fan vilken dag!!

Ja, snacka om att det INTE har varit min dag idag!!

Det hela började redan imorse, då hade jag planerat en långis så att hundarna skulle få göra nånting innan jag var tvungen att åka iväg på terapin. Men nope, jag var så drogad av den nya medicinen (trots att jag sänkte dosen lite igår kväll) att jag inte tog mig upp ur sängen. Så det var bara att ställa in den. 🙁

Rastade dock hundarna innan jag drog iväg sen på eftermiddagen, men visst hade jag lite dåligt samvete ändå.

Började med att åka till vårdcentralen för att lämna blodprov, det är nämligen så att jag misstänker att jag har blivit allergisk mot hund eller katt. 🙁 Så läkaren tyckte att jag skulle lämna blodprov så att dem kunde testa det. Vi får väl se när svaret kommer.
Sen var det terapidags & den gick väl okej. Har funnits betydligt bättre gånger, men ärligt talat så kunde inte jag engagera mig fullt ut p.g.a att jag fortfarande kände mig lite drogad.

Direkt jag kom hem så blev det en promenad tillsammans med Carina. Jag hoppades att det skulle bli en avslappnande tur som skulle ge mig en bra känsla, men fan heller. 🙁 Rally var olydigare än olydigast & till slut så tappade jag humöret. Jag försökte få tag i henne, gick efter henne i skogen, med Bira, men nej, Rally skulle inte låta sig fångas. Till slut så sprang hon iväg till Carina så att hon fick tag i henne, & när jag väl kom dit så fick Rally höra ett & annat. Efter ”uppläxningen” så blev det koppel på hela vägen hem.

Jag valde då att gå & lägga mig för att varva ner, vilket inte funkade, så efter typ 45 minuter i sängen så satte jag mig vid datorn igen.

Min plan med dagen var ju att träna ett seriöst freestylepass ute, så jag tänkte att jag skulle se massa klipp på youtube & på så sätt tagga upp mig själv så att humöret vände & vi kunde träna. Men vad händer då? Jo, datorjäveln krånglade!! Jösses, jag kunde nästan ha kastat ut den genom fönstret…Så det var bara att starta om den (vilket tog en jävla tid) & då funkade allt som det skulle.

Efter ett tag så bestämde jag mig för att inte träna nåt med räven, för humöret blev aldrig tillräckligt bra. Och jag har lärt mig av tidigare misstag, träna aldrig hund när du är på det humöret!! Så istället blev det en långis tillsammans med Clara, Doris & deras ägare. Rally bättrade på sitt värde under den promenaden, hon lyssnade mycket bättre, hade bra kontakt & kom när hon skulle. Det var bara ett par gånger som jag fick ”prata allvar” med henne, men inte så grovt som under den kortare promenaden.

Nu ligger hon i puffen & tuggar på en grisknorr. Och jag försöker att komma ner i varv så att jag kanske kan somna snart. Jag har dragit ner ytterligare lite på den nya medicinen nu för att se om jag kan komma upp & fungera normalt före klockan ett imorrn. Varken jag eller hundarna tycker att det är roligt när jag måste ligga i sängen halva dagen, men vad ska man göra när kroppen är så drogad att den knappt fungerar? Och hjärnan är inte med för fem öre.

Så med det sagt så hoppas vi att morgondagen blir betydligt bättre än den här dagen har varit!

140910

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *