Sömnmedicin & freestyleprogram

Har inte tagit nåt kort idag så jag får väl bjuda på en bild på räven från i somras. 😉

140909

Igår fick jag en ny sömnmedicin som jag testade i hopp om att ge mig mer & bättre sömn på nätterna. Den funkade väldigt bra under natten, synd bara att den satt i ända fram till klockan 15…Så jag låg mest i sängen fram tills dess, bortsett från en promenad med hundarna.

Sen, när jag vaknade till på riktigt, så blev det en tur till djuraffärerna då Rally’s träningsgodis snart är slut. Och nu under eftermiddagen/kvällen så har vi gått en långis. Så dagen blev bra till slut, även om den var jävligt seg till att börja med!

Nu har jag sänkt dosen på sömnmedicinen lite, för jag vill inte sova bort halva dagarna. Så nu återstår det väl att se om jag får sova ordentligt inatt eller inte. Usch, jag tycker inte om att ställa in nya mediciner, men nu är jag desperat, för jag vill verkligen kunna sova! Så det är bara att bita ihop.

Imorrn blir det en långis på förmiddagen, sen väntar terapi & efter det ska jag & Rally träna freestyle! Jag håller nu på att göra ett nytt freestyleprogram till mig & räven, men det är inte helt lätt då det var lääängesen jag gjorde ett senast! 😛

One thought on “Sömnmedicin & freestyleprogram

  1. Vad kul! Håller just nu på med att få till rörelser till ett HTM program, vet hur programmet ska se ut vet hur jag ska vara utklädd. Ska bara fixa i hop rörelserna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *