Tävling på väg! Plus en liten film

Imorse hörde Nathalie av sig & frågade om jag var sugen på att åka till Linköping till Oktober & tävla freestyle, & jag var inte sen att haka på! 😀 Så nu är vi anmälda & klara, eller ja, klara & klara, det återstår massa träning. 😉

140908

Så vi har tränat ute idag tillsammans med Elin. Rally var superduktig, inga krångel & en glädje som sken lång väg. 😀 Hon är så underbar, om hon fortsätter att utvecklas såhär så kan hon gå hur långt som helst! Så det är upp till mig att försöka förvalta henne på bästa sätt.

Rally har en liten leksaksmus som hon ÄLSKAR hur mycket som helst! Den låter typ som en fågel & hon kan inte sluta leka med den fören man tar bort den. Fler hundar som leker med såna? (Det är egentligen en kattleksak.)

Nu ligger Rally i sin nya stora säng & sover, & själv ser jag på tv. Imorrn blir det vila på dagen (precis som idag) då jag behöver samla krafter, men på eftermiddagen så vaknar vi väl till liv igen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *